Spelarförlängning 10/4: Markus Johansson är klar för 18/19!


Vi kan nu presentera den glada nyheten att trotjänaren Markus ”Micro” Johansson bestämt sig för en fortsättning över 18/19. Han är en viktig spelare som alltid levererar poäng och som alltid gör sitt yttersta för laget.

Markus spelade 18 matcher under den gångna säsongen och noterades för 22 poäng, varav att fem av dessa gjordes i den avslutande matchen mot Kungsbacka där han samtidigt hyllades inför 250 personer för sina 500 senior-tävlingsmatcher i klubben. Under måndagen lämnade han klartecken för ytterligare en säsong vilket självklart mottogs med stor glädje.

– Jag älskar kampen och jag vill själv välja när jag ska lägga av. Sen tycker jag vi blivit stabilare i spelet och hoppas på att vi kommer ta ett steg till nästa säsong, där jag förutsätter att de andra lite äldre spelarna tar mer ansvar och fortsätter att kämpa mot gemensamma mål. Jag räknar med att få se ALLA spelare och ledares ansikten från förra säsongen när det drar igång. Tillsammans blir vi starkare, säger Markus till lysekilshockey.se.

Vi kommer löpande att presentera nyförvärv, spelarförlängningar och nyheter på hemsidan under våren. Vill du komma i kontakt med oss är du välkommen att höra av dig till: alag@lysekilshockey.se

/Sportgruppen