Spelarförlängning 11/4: Niclas Carlsson är klar för 18/19!


Spelare nummer tio att krita på för Lysekils Hockey säsongen 18/19 är den duktiga och rutinerade backen Niclas Carlsson.

Niclas har av olika anledningar de senaste säsongerna inte kunnat spela förrän efter juluppehållet. Nu är läget annorlunda och han ser ut att ha hittat en lösning som möjliggör det för honom att vara med redan från start. I Niclas får vi mycket rutin och trygghet i defensiven men troligen också en och annan poäng. Vi är mycket nöjda över att ha fått Niclas klar redan nu och ha honom som en del av lagbygget inför nästa säsong.

– Viking ligger mig väldigt varmt om hjärtat och jag ser fram emot ännu en säsong i föreningen. Tävlingsmomentet driver mig fortfarande samtidigt som denna grupp (av spelare, ledare och övriga personer runt om) har stor potential att ta stora kliv i utvecklingen nästa säsong. Den resan vill jag vara med på, säger Niclas själv.

Vi kommer löpande att presentera nyförvärv, spelarförlängningar och nyheter på hemsidan under våren. Vill du komma i kontakt med oss är du välkommen att höra av dig till: alag@lysekilshockey.se

/Sportgruppen