Sommarhockeyskola 2024


Sommarhockeyskola

Hockey Camp Sommar 2024 – för 43:e året!

Ge oss ett betyg på din upplevelse!

Vi välkomnar barn/ungdomar födda 2009 – 2016, även ett år över/underåriga kan i mån av plats anmäla sig till vårt ishockeyläger.

Datum:
Kursvecka 1: V28 – 7/7-13/7
Kursvecka 2: V29 – 14/7-20/7
Kursvecka 3: V30 – 21/7-27/7

Information och villkor – Sommarhockeyskolan 2024 i Lysekil

Arbetsbyte:
Något som är unikt för vår sommarhockeyskola 2024 är att ditt barn kan delta helt gratis under er vecka hos oss genom att du eller ni utför ett arbetsbyte. Ett arbetsbyte innebär kortfattat att du utför en uppgift under ett visst antal timmar. Vi erbjuder bland annat arbetsbyten inom logi, kök, cafeteria, slipning, sekretariat och ismaskin – har du något annat förslag på vad du kan bidra med så lyssnar vi gärna. Läs mer om arbetsbyte på Lysekil Sommarhockeyskola.

Anmälan är personlig och bekräftelse skickas ut på mejl först efter att anmälningsavgiften om 2000 SEK/vecka har betalats och registreringsblanketten kommit oss tillhanda, med tydligt och fullständigt ifyllda uppgifter eller från vår hemsida. Slutbetalning skall var oss tillhanda senast 30/4. Om du betalar hela summan före 31/12 får du 400 kr rabatt!

Observera! Skriv barnets namn/personnummer på betalningen. Inte föräldrarnas. Det skickas inte ut faktura på anmälningsavgiften.

Pris internatelev:
6295 kr. I detta ingår undervisning, helpension, hoodtröja samt övriga aktiviteter. Bekräftelse om betalning skickas i första hand på E-post. Betala hela summan före 31/12 för att få hela 400 kr i rabatt!

Pris dagelev:
5395 kr. I detta ingår undervisning, lunch och middag, hoodtröja samt övriga aktiviteter. Bekräftelse om betalning skickas i första hand på E-post. Betala hela summan före 31/12 för att få hela 400 kr i rabatt!

Målvaktsskola:
Satsningen på målvakterna fortsätter på Lysekils Sommarhockeyskola. Parallellt med skolan för utespelare bedrivs en målvaktsskola, där du som målvakt får en gedigen grundutbildning av våra proffsiga målvaktsinstruktörer. Förutom att målvaktsinstruktörerna följer målvakten under ordinarie förmiddagspass, så blir det enskild målvaktsträning under fem av dagarna. Under dessa ispass så är det enbart du, dina målvaktskollegor och målvaktsinstruktörerna på isen. Efter att veckan avslutats så får du förhoppningsvis med dig något hem av din instruktör, som du kan utveckla och träna på under säsongen.

Under 2023 års upplaga av SHS var följande MV-tränare på is:

Fredrik ”Grizzly” Eriksson (V28)
Malte Jacobsson & Jonathan Lindgren (V29)
Daniel Carlgren (V30).

Samtliga är välkända namn i målvaktskretsar som vet vad de sysslar med när det kommer till målvaktsträning. Läs mer om målvaktsskolan på vår separata sida med mer information.

Tränare/Gäster:
Alla våra Huvudinstruktörer har högsta utbildning (minst Steg-3) och kan lära ut ishockey, både praktiskt och teoretiskt på bästa sätt.

Förhoppningsvis så får vi även besök av spelare från antingen SHL eller NHL, eller båda delarna. Förra sommaren hade vi besök av Christian Folin (Montreal Canadians), Joel Persson (Edmonton Oilers), Måns Carlsson (Mora IK), Rasmus Dahlin (Buffalo) och Isac Andersson (Frölunda HC).

Instruktörerna som deltog under 2023 års upplaga av SHS finns på vår sida om tränare.

Återbud:
Skolan behåller alltid 500 SEK, för adm. kostnader. Vid återbud efter 1/6 behåller skolan hela avgiften. Undantag gäller vid skada eller sjukdomsfall, då återbetalas hela avgiften minus 500 SEK, mot uppvisande av läkarintyg från allmän vårdinrättning som styrker oförmågan att deltaga. Intyget skall ha inkommit till oss en vecka innan start av aktuell kursvecka. För elev som påbörjat hockeyskolan, men inte fullföljer veckan sker ingen återbetalning.

Force Majeure:
Om en force majeure-situation inträffar och föreningen med anledning av denna omständighet, som är utanför dennes kontroll, eller om ishockeyförbundet eller myndighet bedömer att det är nödvändigt för deltagares säkerhet eller hälsa, tvingas ställa in sommarhockeyskolan, kommer föreningen behålla 500 SEK för administrativa kostnader. Detta med syftet att täcka en liten del av den planering och det arbete som föreningen lägger ned varje år för att kunna driva sommarhockeyskolan.

Försäkring:
Deltagare är olycksfallsförsäkrade på vår sommarhockey. För deltagare från utland gäller försäkring i Sverige. För skolan i övrigt gäller att vi ansvarar endast för omständigheter som skolan kan råda över.

Betalningssätt via bank:
Bankgiro: 216-9761
Swish: 123 281 63 95 (märk med elevens namn)

Payment from other countries:
SWIFT: SWEDSESS. Swedbank, S-404 80 GÖTEBORG, Sweden.
IBAN: SE1080000836834236006831. Code: OUR

Skolstart och avslutning:
Skolan startar på söndag med inskrivning i Gullmarsskolan där du blir tilldelad en grupp och ev. logi. Tänk på att ha nyslipade skridskor när du kommer.

Dagschema & aktiviteter:
I undervisningen mån-fredag ingår två ispass/dag med teknik- och matchträning, ett pass/dag med teori, off ice träning, samt andra aktiviteter under veckan såsom bollspel och bad, mattcurling, minigolf, bergsklättring (beroende på ålder) mm. För att hämta schemat för varje grupp kan du klicka på vårt schema.

Vi har 2024 drygt 43 års erfarenhet av Hockeyskolor.
Vi erbjuder högklassiga tränare med bra utbildningar.
Vi erbjuder en fantastisk semester för hela familjen.
Vi fokuserar mycket på att barnen ska ha roligt.

Är alla välkomna på denna Sommarhockeyskola 2024?

Ja, vi välkomnar alla elever och försöker skapa de bästa förutsättningarna för varje individ.

Vilka är instruktörer?

Vi presenterar instruktörerna löpande under fliken Tränare 2024, men rent generellt kan man säga att tränarna håller en hög nivå. Många har varit i landets största föreningar och vet vad som krävs.

Min grupp är redan full, kan jag delta ändå?

För att säkerhetsställa kvaliten på sommarhockeyskolan så tar vi inte in mer än det vi anser är max. Du kan dock skicka in din anmälan ändå och sättas upp på reservlistan.

Jag vill spela tillsammans med min kompis, fungerar det?

Ange vilken eller vilka kompisar du önskar att hamna med, så kommer vi göra vårt bästa för att tillgodose det.

Ligger Lysekil nära Göteborg?

Lysekil ligger norr om Göteborg, ca 90 minuter med bil ifrån centrala Göteborg.

Är spelare utanför Sverige välkomna till er hockey camp?

Ja, även spelare bosatta utanför Sverige är varmt välkomna!