Målvaktscamp 2024


Ge oss ett betyg på din upplevelse!

Lysekils Hockeyskola 2024 är inte bara till för utespelare utan vi lägger också ett stort fokus på målvakterna. Varje vecka under sommarhockeyskolan så har vi minst en målvaktstränare anställd som drillar målvakterna.

Lägret riktar sig (förutom utespelare) mot målvakter födda 2009-2016, men både äldre och yngre målvakter kan eventuellt delta i denna hockeyskola. Skolan arrangeras av Lysekils Hockey Viking för 43:a året, sanktionerad av Svenska Ishockeyförbundet. Ett målvaktsläger och målvaktscamp 2024 kombinerat med en vanlig hockeyskola i toppklass!

Datum:
Kursvecka 1: V28 – 7/7-13/7
Kursvecka 2: V29 – 14/7-20/7
Kursvecka 3: V30 – 21/7-27/7

Målvaktsläger Hockey 2024

Anmälan är personlig och bekräftelse skickas ut på mejl först efter att anmälningsavgiften om 2000 SEK/vecka har betalats och registreringsblanketten kommit oss tillhanda, med tydligt och fullständigt ifyllda uppgifter eller från vår hemsida. Slutbetalning skall var oss tillhanda senast 30/4. Om du betalar hela summan före 31/12 får du 400 kr rabatt!

Observera! Skriv barnets namn/personnummer på betalningen. Inte föräldrarnas. Det skickas inte ut faktura på anmälningsavgiften.

Instruktörer:
Under vår senaste hockeyskola kunde vi under våra tre veckor stoltsera med att erbjuda våra målvakter tre stycken välmeriterade instruktörer för målvakterna. Dessutom så har varje målvaktstränare en assisterande målvaktstränare. Samma gäller givetvis detta året!

För SHS 2023 ställde vi upp med följande målvaktstränare:

Fredrik ”Grizzly” Eriksson, V28

Fredrik Eriksson, 43, gör sitt första år som målvaktstränare på sommarhockeyskolan. Han är till vardags aktiv som målvaktstränare för allsvenskanklubben Vita Hästen och har själv ett förflutet som målvakt för Färjestad, Karlskoga, Västerås & Vita Hästen.


Malte Jacobsson, V29

Malte Jacobsson, 30, kommer tillbaka som målvaktstränare på Lysekils sommarhockeyskola. Malte har under säsongen varit målvaktstränare för Nybro Viking i Hockeyettan (som har kvalificerat sig för spel i allsvenskan nästa säsong!) samt som video coach för U17 landslaget.

Vid sin sida kommer han att ha Jonathan Lindgren som tillsammans med Malte har det övergripande ansvaret över målvakterna i Nybro Viking. De driver dessutom ett företag ihop där de anordnar camper för målvakter.


Daniel Carlgren, V30

Daniel Carlgren har återkommit under många år till Lysekils Sommarhockeyskola som målvaktstränare. Daniel är väldigt duktig med ungdomar i allmänhet och med målvakter i synnerhet.


Upplägget för målvakter:
Lysekils Sommarhockeyskola fortsätter att satsa på målvakterna och utvecklar till kommande sommar upplägget för målvakterna. Till kommande sommar kommer ännu mer fokus att lägga på målvakterna som skall jobba tillsammans med sina målvaktsinstruktörer. Som målvakt på Lysekils Hockeyskola 2024 får du inte bara väldigt bra träning för ditt målvaktsspel utan också nya vänner för livet. Varje år knyts mängder av kontakter mellan ledare, föräldrar och de drygt 400 barnen som deltar under våra tre veckor.

Målvakterna deltar som vanligt på de ordinarie träningspassen med utespelarna, både på is och utanför. Under förmiddagarna på ispassen så kommer din målvaktstränare att finnas på isen för att ge dig tips och tricks. Under fem dagar av dessa dagar kommer dessutom du tillsammans med dina målvaktsinstruktörer att ha egen istid tillsammans för att utveckla ditt målvaktsspel. Som målvakt på Lysekils Sommarhockeyskola så kan du räkna med att få proffsig hjälp med ditt målvaktsspel och samtidigt ha väldigt roligt tillsammans med alla andra elever.

Totalt sett har målvakterna 23 ispass under veckan vilket innebär 1100+ min på is.

Pris internatelev:
6295 kr. I detta ingår undervisning, helpension, hoodtröja samt övriga aktiviteter. Bekräftelse om betalning skickas i första hand på E-post.

Pris dagelev:
5395. I detta ingår undervisning, lunch och middag, hoodtröja samt övriga aktiviteter. Bekräftelse om betalning skickas i första hand på E-post.

Övrigt:
Mer information om hockeyskolan i sin helhet finner du här»