Målvaktscamp 2022


Ge oss ett betyg på din upplevelse!

Lysekils Hockeyskola 2022 är inte bara till för utespelare utan vi lägger också ett stort fokus på målvakterna. Varje vecka under sommarhockeyskolan så har vi minst en målvaktstränare anställd som drillar målvakterna.

Lägret riktar sig (förutom utespelare) mot målvakter födda 2007-2014, men både äldre och yngre målvakter kan eventuellt delta i denna hockeyskola. Skolan arrangeras av Lysekils Hockey Viking för 41:a året, sanktionerad av Svenska Ishockeyförbundet. Ett målvaktsläger och målvaktscamp 2022 kombinerat med en vanlig hockeyskola i toppklass!

Datum och aktuell status:
Kursvecka 1: 11/7 – 17/7 2022

Kursvecka 2: 18/7 – 24/7 2022

Kursvecka 3: 25/7 – 31/7 2022

Målvaktsläger Hockey 2022

Anmälan är personlig och bekräftelse skickas ut på mejl först efter att anmälningsavgiften om 2000 SEK/vecka har betalats och registreringsblanketten kommit oss tillhanda, med tydligt och fullständigt ifyllda uppgifter eller från vår hemsida. Slutbetalning skall var oss tillhanda senast 30/4. Om du betalar hela summan före 31/12 får du 400 kr rabatt!

Observera! Skriv barnets namn/personnummer på betalningen. Inte föräldrarnas. Det skickas inte ut faktura på anmälningsavgiften.

Instruktörer:
Under senaste hockeyskolan kunde vi under våra tre veckor stoltsera med att erbjuda våra målvakter tre stycken välmeriterade instruktörer för målvakterna. Dessutom så har varje målvaktstränare en assisterande målvaktstränare. Vår avsikt är att kunna erbjuda minst lika duktiga målvaktstränare även till sommaren 2022, vilka dessa blir presenterar vi längre fram. Det vi dock redan nu kan säga är att samtliga är riktigt duktiga och vet hur man utvecklar en ung målvakt.

Under föregående år var dessa målvaktstränare hos oss:

Gabriel Remelin

Gabriel är en välutbildad målvaktstränare som till vardags är heltidsanställd målvaktstränare hos Västervik IK i HockeyAllsvenskan. Han var mycket uppskattad av målvakterna under den gångna sommaren. Vid sin sida hade han Maximilian Raske som är målvakt i Färjestad J18 Elit. Vi har stora förhoppningar om att de båda återkommer!


Malte Jacobsson

Malte brinner för målvaktsträning och är ansvarig för målvakterna i Division 1-laget Nybro Vikings. Tillsammans med Jonathan Lindgren (som han har ett företag tillsammans med som arrangerar målvaktscamper) så hade de en lyckad sommar med målvakterna på Lysekils Sommarhockeyskola. Malte och Jonathan är riktigt duktiga och vet vad som krävs.


Daniel Carlgren

Daniel Carlgren har återkommit under många år till Lysekils Sommarhockeyskola som målvaktstränare. Daniel är väldigt duktig med ungdomar i allmänhet och med målvakter i synnerhet.


Upplägget för målvakter:
Lysekils Sommarhockeyskola fortsätter att satsa på målvakterna och utvecklar till kommande sommar upplägget för målvakterna. Till kommande sommar kommer ännu mer fokus att lägga på målvakterna som skall jobba tillsammans med sina målvaktsinstruktörer. Som målvakt på Lysekils Hockeyskola 2022 får du inte bara väldigt bra träning för ditt målvaktsspel utan också nya vänner för livet. Varje år knyts mängder av kontakter mellan ledare, föräldrar och de drygt 400 barnen som deltar under våra tre veckor.

Målvakterna deltar som vanligt på de ordinarie träningspassen med utespelarna, både på is och utanför. Under förmiddagarna på ispassen så kommer din målvaktstränare att finnas på isen för att ge dig tips och tricks. Under fem dagar av dessa dagar kommer dessutom du tillsammans med dina målvaktsinstruktörer att ha egen istid tillsammans för att utveckla ditt målvaktsspel. Som målvakt på Lysekils Sommarhockeyskola så kan du räkna med att få proffsig hjälp med ditt målvaktsspel och samtidigt ha väldigt roligt tillsammans med alla andra elever.

Pris internatelev:
5695 kr. I detta ingår undervisning, helpension, hoodtröja samt övriga aktiviteter. Bekräftelse om betalning skickas i första hand på E-post.

Pris dagelev:
4995. I detta ingår undervisning, lunch och middag, hoodtröja samt övriga aktiviteter. Bekräftelse om betalning skickas i första hand på E-post.

Övrigt:
Mer information om hockeyskolan i sin helhet finner du här»