Spelarförlängning 9/4: Pontus Berthold är klar för 18/19!


Backen Pontus Berthold är nu klar för 18/19 och går därmed in på sin sjunde raka säsong i Lysekils Hockey som senior. Med honom är det redan åtta spelare kontrakterade spelare i truppen trots att vi knappt gått in i april.

I Pontus vet vi vad vi får och han tar i stort sett alltid det säkra alternativet före det osäkra i sitt spel. Han gjorde framsteg under föregående säsong och vi hoppas att det är något som han även kan göra till nästa säsong. Det är även glädjande att det är ännu en spelare med mycket klubbhjärta som väljer en fortsättning hos oss nästa säsong.

– Det känns bra att vara klar för en till säsong och att jag redan gjort sex säsonger i A-laget känns nästan overkligt. Jag hoppas att vi behåller många av spelarna från föregående säsong och kryddar det med ett par nyförvärv samt att vi har en hög närvaro på barmarken. Än så länge med allt nytt som presenteras så känns det väldigt bra att spela i Lysekil 18/19, säger Pontus till lysekilshockey.se.

Vi kommer löpande att presentera nyförvärv, spelarförlängningar och nyheter på hemsidan under våren. Vill du komma i kontakt med oss är du välkommen att höra av dig till: alag@lysekilshockey.se

/Sportgruppen