Spelarförlängning 17/3: Linus Nielsen är klar för 18/19!


Nu har vi kommit fram till den femte spelaren som valt att förlänga över 18/19 och det är talangen Linus Nielsen, född 2000. Trots sin ringa ålder har han nu hunnit med hela 4 säsonger i seniorsammanhang.

Han syns inte alltför ofta i poängprotokollet (9 poäng på 25 matcher) men har framförallt under den senaste säsongerna tagit stora kliv framåt och gjort ett grymt bra arbete offensivt såväl som defensivt. I Linus har vi en hårt arbetande center som alltid kommer med rätt inställning till både träning och match samt är en bra förebild för yngre spelare i föreningen som knackar på dörren till A-laget. Det är mycket tacksamt att vi har kunnat få behålla Linus i klubben i en tid där många väljer hockeygymnasium.

– Nästa säsong tror jag kommer bli minst lika rolig som denna, vi är grymt härligt gäng som ställer upp för varandra och med några mer gubbar i skutan så kan det bli bra. Det finns stor potential om alla har viljan redan under barmarken och visar att man vill framåt med laget. Jag ser fram emot nästa säsong, säger Linus Nielsen till lysekilshockey.se.

Vi kommer löpande att presentera nyförvärv, spelarförläningar och nyheter på hemsidan under våren. Vill du komma i kontakt med oss är du välkommen att höra av dig till: alag@lysekilshockey.se

/Sportgruppen