Spelarförlängning 12/3: Fredrik Hedlund är klar för 18/19!


Vi har gjort klart med en fjärde spelare och det är ingen mindre än Fredrik Hedlund som därmed går in på sin sjätte säsong i A-laget. Den storväxta centern har likt de tidigare förlängningarna varit en av lagets nyckelspelare med sina 21 poäng på 23 matcher.

Han går trots sina ynka 21 år in på sin sjätte säsong och har under tiden hunnit med att bygga på sig en hel del rutin. Fredrik har gjort framsteg under säsongen och ökat på sin poängskörd men är inte nöjd där.
– För egen del så har det absolut blivit framsteg, mycket tack vare Modo-legendaren Tommy Själlin som coachat bra i år. Jag hade dock hoppats på bättre resultat för lagets del men kan vi behålla de flesta från årets trupp så tror jag det blir riktigt bra. Jag är laddad för en ny säsong! säger Fredrik Hedlund.

Vi kommer löpande att presentera nyförvärv, spelarförläningar och nyheter på hemsidan under våren. Vill du komma i kontakt med oss är du välkommen att höra av dig till: alag@lysekilshockey.se

/Sportgruppen