Spelarförlängning 6/3: Simon Olsson är klar för 18/19!


Forwarden Simon Olsson flyttade ner till oss från Mora inför den gångna säsongen och har nyss avslutat sin första säsong i klubben. Han trivs såpass bra att han redan nu signerat för ett andra år tillsammans med oss.

Simon värvades som en poängspelare och trots att att det poängmässigt inte föll lika väl ut som vi kanske hade hoppats på så noterades han tillslut för 13 poäng. Han har under säsongen varit en viktig spelare både på och utanför plan med sin inställning som dessutom har spridit sig till övriga i laget. Vi hoppas nu efter ett års anpassning i både staden och laget att han har fått tillräckligt bra förutsättningar för att lyckas ännu bättre under kommande säsong.

– Mitt första år i Lysekils Hockey har varit bra, mina lagkamrater har välkomnat och hjälpt mig väldigt bra. De tog hand om mig och gav mig den hjälp med allt jag behövde, alltifrån bostad och arbete till det sociala – det har jag verkligen uppskattat! Jag har bestämt mig för ännu ett år för att jag verkligen stormtrivs här och nu hoppas jag vi kör på hårt med barmark för att komma väl förbereda till säsongen, säger Simon Olsson till lysekilshockey.se

Vi kommer löpande att presentera nyförvärv, spelarförläningar och nyheter på hemsidan under våren. Vill du komma i kontakt med oss är du välkommen att höra av dig till: alag@lysekilshockey.se

/Sportgruppen