Spelarförlängning 4/3: Calle Nielsen är klar för 18/19!


Trots att han under större delen av säsongen var positionerad som back lyckades han att göra hela 34 poäng på sina 26 matcher. Ett mycket bra facit och således är det väldigt roligt att Calle nu bestämt sig för en fortsättning över 18/19.

Förutom att han på banan var en av lagets nyckelspelare så var han även högst bidragande till att laget fick ett nytt omklädningsrum, där han själv var initiativtagare. Förhoppningsvis får föreningen mer nytta av Calle både på isen och utanför under kommande säsong.

– Det var inga frågetecken alls kring en fortsättning. Vi har fått ihop ett underbart gäng som har kul tillsammans varje träning och match. Kan vi fortsätta på det som vi börjat bygga upp kan det bli en riktigt rolig säsong, säger Calle Nielsen till lysekilshockey.se.

Vi kommer löpande att presentera nyförvärv, spelarförläningar och nyheter på hemsidan under våren. Vill du komma i kontakt med oss är du välkommen att höra av dig till; alag@lysekilshockey.se

/Sportgruppen