Spelarförlängning 2/3: Victor Karlsson är klar för 18/19!


Säsongen har knappt sett sitt slut men redan nu börjar arbetet med lagbygget inför kommande säsong. Först ut att skriva på för ytterligare en säsong i Lysekils Hockey är en av lagets nyckelspelare Victor Karlsson, som under den gångna säsongen noterades för 31 poäng på 24 framträdanden.

– Det är glädjande att vi redan nu är en grupp som är ute och förbereder inför nästa säsong, vilket vi tidigare år inte gjort på samma sätt. Att just han (Victor) är först med att förlänga känns riktigt bra och vi hoppas kunna presentera fler spelare inom kort, säger Simon Pettersson.

Vi kommer löpande att presentera nyförvärv, spelarförläningar och nyheter på hemsidan under våren. Vill du komma i kontakt med oss är du välkommen att höra av dig till; alag@lysekilshockey.se

/Sportgruppen