Spelarförlängning 23/3: André Andersson är klar för 18/19!


Vi har nu den första målvakten för säsongen under kontrakt då André Andersson nu bestämt sig för en fortsättning i Lysekils Hockey över säsongen 18/19. En kille som med sitt målvaktsspel överraskade många positivt och han hoppas själv på att hitta en jämnare nivå till nästa säsong.

André Andersson var tilltänkt som fjärdemålvakt inför den föregående säsongen vilket han också själv var inställd på men allteftersom säsongen gick så fick han mer och mer förtroende av tränarna, att hårt slit och extremt mycket vilja lönar sig är André ett bevis på. Tillslut blev det 11 spelade matcher för den 31 år unga målvakten som verkar ha fått mersmak av speltiden.

– Jag hoppas att vi redan under våren/sommaren kommer få ihop laget och få ihop en ännu mer träningsvillig grupp som har roligt tillsammans. Jobbar vi vidare med det som påbörjades förra säsongen så är jag övertygad om vi kommer kunna ställa till det för många lag. Personligen ska jag göra allt jag kan för att hitta ett jämnare spel så ungdomarna känner att de finns konkurrens på målvaktssidan. Att få spela med de här laget innebär att man får ha roligt flera dagar i veckan med ett jävligt gött gäng. Jag ser framemot fler säsonger, säger André Andersson till lysekilshockey.se

Vi kommer löpande att presentera nyförvärv, spelarförlängningar och nyheter på hemsidan under våren. Vill du komma i kontakt med oss är du välkommen att höra av dig till: alag@lysekilshockey.se

/Sportgruppen