Läs Glicko’s intervju med grundaren av Vikings sommarhockeyskola!


Glicko berättar idag på sin blogg om en intervju med Ingemar Karlsson som var den som startade Vikings Hockeyskola redan 1981.

Ingemar berättar att hockeyskolan från start var två veckor lång med fem grupper à 34 elever, hockeyskolan blev en sådan stor succé så redan 1982 utökades den till tre veckor och då var det över 150 personer i kö som ville komma till Lysekil.

Intervjun i sin helhet hittar ni på https://glicko.me/

 

”Viktigast av allt var att föräldrar och andra från klubben ställde upp.”

”Viktigast av allt var att föräldrar och andra från klubben ställde upp och arbetade på olika poster såsom tränare, städare, dag och nattvakter, köket och ishallspersonal. Föräldrar offrade en semestervecka så att deras son fick chansen att utvecklas till en bättre hockeyspelare.”