Bidrag & Sponsorarbete 2017


Nu när året närmar sig sitt slut så tänkte vi informera om vilka bidrag ni alla varit med och delat med föreningen via både ”Sponsorhuset” och ”Gräsroten”, som ni säkert läst om här på vår hemsida, men vi skall också berätta lite om vårt pågående och kommande sponsorarbete.

Via ”Sponsorhuset” har Lysekils hockey Viking, sedan föreningen gick med, erhållit 2.160kr, som ni bidragit med genom att göra inköp på webben och t.ex. vara med på frågepaneler. Det enda som krävs är att logga in på sponsorhuset.se och välja Lysekils hockey Viking som förening och när du sedan skall handla via någon av nära 600 butiker som är anslutna så länkar du dig vidare till respektive hemsida via ”Sponsorhuset” (klicka gärna på bilden nedan för mer information).

 

 

 

 

Via ”Gräsroten” har Lysekils hockey Viking erhållit 10.209kr under 2017, vilket ni bidragit med genom att ha föreningen som favorit när ni spelar på Svenska Spel. Ert ombud kan hjälpa er med att registrera detta om ni inte själva gör det via deras hemsida (klicka gärna på bilden ovan för mer information).

Som privatperson kan du dessutom stötta föreningen (klicka på texten för mer info) genom en insättning på 300kr och då får du en gravyrskylt i mässing som sätts upp i Gullmarsborg med valfri text som tack för ditt bidrag, skylten kommer att sitta uppe i 2 år. Som företag är kostnaden för motsvarande gravyrskylt 500kr.

Lysekils hockey Viking tackar för alla era bidrag vilka alla, stora såväl som små är välbehövliga tillskott till föreningens samlade verksamhet.

Ta gärna tillfället i akt och klicka in på bilderna ovan, när de mycket väl kan generera bidrag till föreningen utan någon extra insats ifrån er!
WIN-WIN…

 

Vårt eget sponsorarbete

Utöver detta så har föreningen under den senare delen av 2017 återupptagit arbetet gällande sponsorerbjudanden för verksamheten. Detta kommer att innebära att samtliga skyltar på väggarna i Gullmarsborg nu kommer att tas ner (det finns inga sponsoravtal kopplade till dem längre) och redan nu erbjuder vi ett sponsorpaket á 2000kr vilket inkluderar en ny väggskylt i Gullmarsborg samt logotyp på sponsorsidan på vår hemsida, tryck och montage ingår i kostnaden.

Om ni tecknar ett sponsoravtal redan nu så får ni reklamplats resterande del av säsongen -17/-18 samt hela säsongen -18/-19 för endast 2000kr.

Är du intresserad av att gå in som sponsor så är du varmt välkommen att kontakta styrelsen (klicka för kontakt) för mer information.

Sponsorerbjudanden kommer löpande att utvecklas under den närmaste tiden och till nästa säsong är vår förhoppning att vi har ett välanpassat sponsorpaket för alla som vill sponsra vår förening och verksamhet. Mer information kommer löpande att presenteras.