Arbetsbyte


Något som är unikt med Lysekils Sommarhockeyskola är att ditt barn kan delta helt utan kostnad genom att du hjälper till under veckan. Vi erbjuder arbetsbyten inom flera områden under veckan och dessa presenteras nedan. Du blir efter en dialog tillsammans med oss tilldelad ett X-antal pass som ungefär motsvarar en arbetsvecka. Du har nästan alltid tid för sol och bad antingen efter eller före ditt arbetspass.

Cafeteria:
När du utför ett arbetsbyte i vår nybyggda och trevliga cafeteria så arbetar du tillsammans med flera från vår ordinarie personal under veckan. Att hjälpa till i cafeterian är alltid väldigt roligt och du får lära känna många nya trevliga människor under veckan.

Servering:
Lysekil Sommarhockeyskola har i många år varit känd för sin uppskattade mat som är både varierande och näringsrik. Tillsammans med vår duktiga kock och övrig personal så hjälper du till med matserveringen i de nyrenoverade lokalerna som ligger i anslutning till ishallen.

Logi:
Många av våra elever bor på Gullmarsskolan som ligger alldeles intill ishallen och därför har vi skolan bemannad med en logivakt under dygnets alla timmar under samtliga tre veckor. Utöver det finns det också ett X-antal instruktörer som tar hand om barnen på skolan.

Som logivakt sitter du i anslutning till ingången och ser till att inga obehöriga tar sig in i byggnaden. Du ser också till att hålla en trivsam miljö för eleverna och ser över toaletterna på daglig basis.

Ishallsansvarig:
Från kl 16:00 så ansvarar vi själva för att köra ismaskinen mellan varje ispass. Som ishallsansvarig så fungerar du lite som en vaktmästare där du ser till att allting fungerar och är beredd om något problem i hallen skulle uppstå. Under några av dagarna önskar vi (om du har kunskapen) att du under ett par timmar slipar de elevers skridskor som behöver slipas.

Kräver väldigt god kompetens kring ismaskinskörning, isvård och skridskoslipning samt trivs att vara i ishallen under kvällarna så är detta en perfekt uppgift för dig.

Kontakt:
Hör av dig till kansli@lysekilshockey.se eller använd formuläret nedan för din intresseanmälan av ett arbetsbyte i sommar!