Tränare 2019


Lysekils Hockeyskola är efter sina 38 år känd för att rekrytera välmeriterade instruktörer, men det viktigaste av allt – bra människor. Varje grupp består av totalt fyra instruktörer förutom de två yngsta grupperna som har fem instruktörer. Nedan så presenterar vi några av de ledare och instruktörer som är klara för året 2019!

Måns Carlsson, 2:a tränare V.29

Måns Carlsson, 22, är fostrad i Lysekils Hockey och spelar i Division 1 för Vimmerby Hockey. I VH har han stått för en fantastisk säsong vilket lett till intresse från såväl klubbar i SHL till Allsvenskan. Vart han hamnar kommande säsong återstår att se.

Måns gör sitt fjärde år som instruktör på Lysekils Hockeyskola och ni hittar honom i ishallen under V.29.


Joakim Andersson, 1:a tränare V.28 & V.29

Joakim Andersson, 38, bor till vardags i Osby med sin familj. På kvällarna ägnar han mycket av sin tid på sitt jobb som assisterande tränare i Division 1 laget Kallinge/Ronneby som har gått som tåget under säsongen. Tidigare har han också tränat Tyringe SoSS och Odense i Danmark.

Joakim gör sitt tredje år på Lysekils Hockeyskola och ni finner honom i ishallen både V.28 och V.29.


Victor Lindgren, 2:a tränare V.29

Victor Lindgren, 34, studerar i Göteborg och har ett brett hockeykunnande. Fram till året 2017 så var han proffs i Österrike under 13 år och var en mycket respekterad spelare. Numera är han dock assisterande tränare i för Division 2 laget Trollhättans HC.

Victor kommer tillbaka till Lysekil efter en lyckad första sommar under år 2018. Ni hittar honom i ishallen V.29!