Sommarhockeyskolan – Samarbetspartners


I samband med årets Sommarhockeyskola har Lysekils hockey Viking ingått ett samarbete med ett antal aktörer i vår vackra sommarstad. Hockeyskolans deltagare och deras familjer erbjuds genom detta samarbete fina erbjudanden hos dem alla, se vidare presentation nedan (klicka på logotyperna för att komma till deras hemsidor) och ytterligare information kommer att ges vid inskrivningen.


Vårt koncept är enkelt. Allt det vi själva gillar på en plats vi älskar. Kom förbi när som helst på en bit mat, en drink eller en kaffe i solen!

Backyard är precis som det låter ett trevligt litet ställe på en innergård i Norra hamnen. Det hela började 2014 när en fiskvagn köptes in och byggdes om till ett kök som sedan ställdes in på innergård till en gammal konservfabrik. Idag är Backyard ett mycket omtyckt inslag i Norra hamnen.

Öppettiderna är 12:00 till sent och det ligger på Norra hamngatan 14

 


FRÅN BAKGÅRD TILL BRYGGA
Sommaren 2014 startade vi Backyard, en bakgård i Norra Hamnen med enklare mat och dryck. Vintern 2015 blev lokalen där Publik nu ligger till salu och eftersom vi hade planer på att öppna något komplement till Backyard och såg vi nu vår chans att öppna ett ställe med drömläge på bryggan.
Vi valde att döpa det till Publik Mat & Bar och tanken är att det ska vara en modern bistro där alla är välkomna att umgås och äta gott. Vi tycker att det ska vara lätt att slinka in på en bit mat i en härlig västkustmiljö. På Publik har vi mer utrymme för vår matlagning och vision, som är något helt annat än en klassisk västkustkrog där räkmackan tar alldeles för mycket plats!

Även Publik Mat & Bar har blivit ett riktigt omtyckt ställe i Norra hamnen, restaurangen har en stor uteservering precis på kajen/bryggan om man inte vill sitta inne.

Öppettiderna är 17:00 till tämligen sent (varierar något beroende på dag) och det ligger på Norra hamngatan 1

 


På Havsbadet möts du av glada och serviceintrikade bartenders och servitörer/servitriser. Några av oss har arbetat i många år på Havsbadet, eftersom denna vacka plats precis intill havet bjuder på så mycket mer än bara utsikt – en härlig stämning både mellan personal men även mellan oss och er gäster. Förutom det stora nattklubbsgolvet erbjuder våra lokaler möjlgheter till evenemangsbokningar med sittning för drygt 300 personer. Du har möjlighet att sitta både inne och ute på entreplan, och på vår ovandel som även inkluderar 2 balkonger, har vi möjlighet till privata bokningar, exempelvis konferenser. Under sommartid är restaurangen öppen för gott käk både lunch och a la carte och de flesta kvällar kan du dansa långt in på småtimmarna till olika artister, se vårt schema för sommaren! Ett par kvällar öppnar vi även vår loungebar på ovanvåningen, för härligt häng.

Havsbadet har en lång historia och öppnades egentligen första gången i mitten av 1800-talet som en del av badinrättningen, runt 1895 byggdes det om för att bli just den restaurang som det fortfarande är. Under sommarsäsongen är det full fart både i Lysekil och på Havsbadet, och då öppnar vi för lunch och a la carte dagligen, med nattklubb och artister flera dagar i veckan.

Havsbadet hittar ni i anslutning till Södra hamnens gästhamn och mitt i Havsbadsparken.

 


Kustnöje gör Lysekil lite roligare under sommaren. 🙂 Förvänta er artister och events av världsklass!

Kustnöje är ett samarbete mellan Grand Hotel Lysekil, Pråmen, Sjökanten, Havsbadet, Norra hamnen 5 och Luna Café vilka drar artister och events till Lysekil och det som dom är mest kända för är nog den mycket uppskattade MÅNDAGSKLUBBEN som måste anses vara ett måste att gå ner till. Måndagsklubben hittar ni i Havsbadsparken!